I´m Safe Method©- Valmennus

Tässä valmennuksessa opit vakauttamaan kehoasi ja sitä kautta mieltäsi, jotta voit elää huomattavasti tasapainoisempaa elämää!

KYSY LISÄÄ

I´m Safe Method©- valmennuksen kesto on 10 viikkoa.  Hinta 389€!  Sinulla on käytössä tämä valmennusalusta 6kk aloittamisesta eteenpäin. 

Menetelmä sopii

 • Työyhteisöille työssä jakamisen tueksi

 • Terapiaa suunnitteleville

 • Terapiassa kävijöille

 • Työvälineeksi terapiatyöhön ammattilaisille

 • Sinulle, joka kaipaat konkreettisia harjoitteita, tukea, vakautta elämään

 • Haluat oppia säätelemään vireystilojasi

Mitä valmennusryhmään kuuluu?

 • I´m Safe Method© 10 viikon valmennus, jossa on 60-90 minuutin videotallenteita joka viikolle
 • 6kk I´m Safe Methodin jäsenyys (johon kuuluu webinaareja, verkkokursseja yms. materiaali)
 • Yoga Nidra harjoitteita
 • Jooga Harjoitteita
 • Hengitysharjoitteita
 • Meditaatio harjoitteita
 • Erilaisia arkeen sopivia vakauttavia harjoitteita

Suorat linkit I´m Safe Method©- Valmennukseen

Usein kysyttyä

Mikä on I´m Safe Method©?

Menetelmä joka EI ole terapiaa vaan kehon ja sitä kautta mielen vakauttamista erilaisin kehollisin harjoittein. Keholliset harjoitteet ovat helposti arkeen otettavia. Harjoitteita voi tehdä siellä missä sinä olet. Menetelmä perustuu ajatukseen "ensin keho, sitten mieli" eli alhaalta ylöspäin. 

Keho ei pysty käsittelemään asioita, ennen kuin keho kokee tarpeeksi sisäistä turvaa. Menetelmän avuin tuo sisäinen turvallisuuden tunne on mahdollista kokea.  

Kenelle Menetelmä sopii?

KAIKILLE! Menetelmä on todella turvallinen. Eli oli sinulla stressiä, ahdistusta, masennusta, traumataustaa, jokin pyykkisen puolen diagnooseista (psykoosisairauksia lukuun ottamatta), paniikkioireita, sosiaalisen tilanteiden jännittämistä jne. niin tämä menetelmä sopii hyvin todennäköisesti sinulle. 

Voit olla jo terapiassa tai olet aloittamassa terapian. Kuitenkaan terapiasuhdetta ei tarvitse olla. Voit hakea apua kehon ja mielen epäjärjestykseen. 

Menetelmä sopii siis

 • Työyhteisöille työssä jakamisen tueksi

 • Terapiaa suunnitteleville

 • Terapiassa kävijöille

 • Työvälineeksi terapiatyöhön ammattilaisille

 • Sinulle, joka kaipaat konkreettisia harjoitteita, tukea, vakautta elämään 

Mitä palveluita I´m Safe Methodin ympärillä on?

 • I´m Safe Methodin 10 viikon valmennusryhmä. Klikkaa edellä olevaa linkkiä ja tutustu valmennukseen tarkemmin.
 • I´m Safe Methodin 10 viikon yksilövalmennus . Klikkaa edellistä linkkiä ja tutustu valmennukseen tarkemmin. 
 • I´m Safe Methodin 16 viikon yksilövalmennus. Klikkaa edellistä linkkiä ja tutustu valmennukseen paremmin.

I´m Safe Method

Verkkokurssialusta

Jätä yhteystiedot niin kerron lisää, kiitos!

Asiakaspalautteet

Kiitos kurssista❤️ Näistä harjoitteista on oikeasti apua ja sun ajatukset on viisaita, oon saanut monta sellaista "näinhän se on" -tyyppistä väläystä. Sanoisin että tämä ei ole pelkästään turvallisuuden tunteen lisäämiseen vaan myös tosi hyvä valmennus siihen että saisi itsestään parhaimman esiin. Olen saanut inspiraatiota ja sysäystä panostaa oman jutun löytymiseen. Suosittelen lämpimästi tätä kurssia muillekin. Kiitos❤️

Valmennusryhmäläinen

I´m Safe Method©

Koulutus on auttanut muistamaan harjoitusten teon tärkeyden. Katjan ote on sopivan napakka mutta kuitenkin lempeä ja yksilöllistä tilannetta kunnioittava. Kurssi on ollut erittäin hyvä kokonaisuus - sopivasti teoriaa, käytännön vinkit etusijalla. Toimiva paketti ehdottomasti!!

Valmennusryhmäläinen

I´m Safe Method©

Nukun paljon paremmin ja olen hämmästyttävän tietoinen omista ajatuksista ja siitä että mitä päästän ajatusten portinvartijana sisään. Jopa sellaisista ajatuksista jotka ovat hallinneet minua aiemmin isosti, ja saaneet epäjärjestykseen. Myös pystyn rauhoittamaan kehon tosi nopeasti ja osaan säädellä eri tunteita paremmin.

Valmennusryhmäläinen

I´m Safe Method©

Kurssi oli loistava kokonaisuus myös pidempään kehollisia harjoitteita tehneelle. Katjan ymmärrys mielen ja kehon yhteistyöstä on syvällinen ja käytännönläheinen. Hoitoalan kokemus tuo hyvän pohjan teoriatiedon ja käytännön yhdistämiseen toimivalla tavalla. Olen käynyt lukuisia hyvinvointia tukevia koulutuksia. I'm Safe Method on yksi parhaista, koska se korostaa hermoston vakauttamisen ja turvallisuuden tunteen tärkeyttä hyvinvoinnin kivijalkana. Kaikki muu tulee sen jälkeen. Siksi menetelmä toimii pomminvarmasti, etenkin jos olet valmis sitoutumaan päivittäisten harjoitusten tekemiseen. Hyvinvointi ja tasapainoinen olo on sen arvoista! Kurssilla opetetut harjoitukset ovat helppoja, jopa lapsille sopivia. Lämmin suositus I'm Safe Methodille✨❤️

Valmennusryhmäläinen

I´m Safe Method©

Sain lääkäriltä suosituksen ADHD testeihin. Halusin kuitenkin löytää toisen keinon rauhoittaa vilkasta mieltä. Katjan antamat harjoitteet ovat auttaneet minua rauhoittamaan itseni kun tunnen että mieli ja keho on ylikierroksilla. Mieli palaa nykyään nopeammin tasapainoon kun tunnistan itsessäni eri vireystilat. Kaveritkin on sanoneet että olen kuin eri ihminen entiseen verrattuna! Aion todellakin jatkaa harjoitteiden tekemistä koska niistä oli niin paljon apua jo lyhyessä ajassa.

Valmennusryhmäläinen

I´m Safe Method©

Olin ennen kurssia todella rauhaton ja kireä, ajattelin että se on normaalia. Nyt osaan tunnistaa itsessäni milloin mieli ja kroppa lähtee ylikierroksille ja tehdä asialle jotain. Harjoitteet on todella yksinkertaisia ja niitä voi tehdä missä ja milloin vaan! Olen nykyisin paljon rauhallisempi ja kaveritkin on sanoneet että jopa näytän ihan erilaiselta. Elämä ei ole enää pelkkää suorittamista vaan elämistä ja kokemista. Kiitos Katja <3

Valmennusryhmäläinen

I´m Safe Method©

Käy lukemassa palautteita lisää

I´m Safe Method

Sisäisen turvallisuuden tunteen löytöretki

Miten tämä eroaa muista menetelmistä?

Aivojen ja kehon vagushermon kautta kulkevasta tiedonvälityksestä suurin osa noin 80% kulkee alhaalta ylöspäin, eli kehosta mieleen.

Et astu perinteiseen terapiahuoneeseen, jossa istahdat tietylle tuolille puhumaan perinteiseen tapaan ongelmistasi/haasteistasi. Diagnooseja ei tarvita. Sinä riität. Oirekartoituksen jälkeen oli kyseessä sitten millainen haaste tahansa niin "tyhjin käsin" et tilanteesta lähde. Voisi sanoa, että I`m Safe- Method© muuttaa sinun suhtautumistasi haasteisiin totaalisesti. 

Onko Meillä aikaa?

Moni ihminen haluaa löytää juurisyyt, koluta menneisyyden kaikki tapahtumat, käydä läpi omien kasvattajien lapsuuden ja pohtia historian merkitystä siihen millainen tänään olen! Tarve löytää syyt ja seuraukset. Käsitys siitä miksi näin on käynyt ja kuka siihen on syyllinen. 

Onko tämä tarpeellista?


EI (ainakaan juurisyiden kaivelemista) 

Kerronpa miksi ei. Ensiksikin meidän aikamme ei yksinkertaisesti riitä siihen. Toiseksi menneisyyttä ei voi muuttaa. Kolmanneksi meidän muistikuvamme voivat olla vääristyneitä, joten me EMME voi muistaa absoluuttisia totuuksia. Neljänneksi milloin voit sanoa mikä riittää sinulle, jotta voit mennä elämässä eteenpäin? Viidenneksi saatat olla niin ulkona optimaalisesta vireysvyöhykkeestä, ettet edes pysty muistamaa tai prosessoimaan menneisyyden asioita! Kuudenneksi muistaminen ei vielä muuta asioita!

Joten meidän ei tarvitse rämpiä menneisyyden tapahtumia uudestaan ja muistaa asioita kristallin kirkkaasti voidaksemme voida paremmin. Tärkeintä on tuntea sisäistä turvaa TÄSSÄ HETKESSÄ! Tämän menetelmän tarkoitus on viedä sinua elämässä eteenpäin turvallisesti ja vakaasti.
Kun koet turvaa, niin mielesi voi antaa sinulle muistikuvia menneestä, jos siihen on tarvetta, ja näin voit turvallisesti käsitellä niitä asioita, joita mielesi on valmis käsittelemään.

Alhaalta ylös. Sisältä ulos.

Ensin keho, sitten mieli

Keskustelusta toimintaan

Konkreettiset "työkalut"

Harjoitteet helppoja, mutta TODELLA tehokkaita

Perusteiden tiedostaminen (vireystilat)

I`m Safe Method© on sinulle, joka olet saattanut kokeilla mahdollisesti useitakin itsehoitomenetelmiä. Olet saattanut käydä terapiassa useita kertoja, jopa vuosia ja silti koet ettet saa kehoasi ja mieltäsi tasapainoon. Oli sinulla jokin psyykkinen diagnoosi (psykoosisairaudet poisluettuna) tai olet muuten vain epäjärjestyksessä. Sinulla saattaa olla erilaisia fyysisiä oireita joita on tutkittu, mutta mitään selkeää syytä ei löydy. Saatat olla jatkuvasti kovin ylivirittynyt jonka vuoksi keskittymiskyky on vaikeaa ja/tai päätöksien teko vaikeaa. Saatat olla jatkuvasti väsynyt, vaikka nukkuisitkin hyvin tai sitten sinulla on univaikeuksia. Tuntuuko, että sosiaaliset suhteet väsyttävät ja päivän päätteeksi, et jaksa kommunikoida juuri kenenkään kanssa. Sinulla saattaa ajoittain olla jopa epätodellista oloa, kuin katoisit itseäsi ulkoapäin.

Sisäisen turvallisuuden palauttaminen

Minähän olen turvassa! Miksi minun tulisi palauttaa turvallisuudentunne? 

Saatat tosiaan olla näennäisesti turvassa, eikä kukaan oikeasti uhkaa henkeäsi, mutta kehosi saattaa olla eri mieltä. Tämä voi johtua niin monesta syystä, kuten menneisyyden kokemuksista tai vaikka tämänhetkisestä stressitasosta. Mieli saattaa ymmärtää, että kaikki on hyvin, mutta keho antaa ihan toisenlaista signaalia erilaisin oirein.

Olen näiden 8 vuoden aikana kohdannut satoja asiakkaita, jotka ovat tulleet vastaanotolleni hakemaan apua erilaisiin psyykkisiin haasteisiin. Asiakkailla on ollut vakavia traumoja, elämänkriisejä sekä erilaisia haasteita. Näiden vuosien aikana olen aina vain vakuuttuneempi siitä, että keho tulee olla vastaanottavassa tilassa, jotta muutos on mahdollinen.

Turvallisuudentunteen voi löytää jokainen. Tähän on kehitetty eri vakauttamisharjoitteita. Kuitenkin aluksi on tärkeää ymmärtää mistä on kyse. Miten sinun hermojärjestelmäsi toimii ja miten sinä voit vaikuttaa turvallisuudentunteen voimistamiseen. 

I´m Safe Method© on suunniteltu perinpohjaisesti niin, että kehosi löytää tuon turvallisuuden tunteen uudestaan. Ajattele, sinun ei tarvitse aina kuljettaa rankkaa kivirekeä paikasta toiseen, vaan tulee se päivä kun koet keveyttä ja helppoutta ja voit luottaa elämään. 

Kun puhutaan turvallisuudesta

Suosittelen katsomaan alla olevan videon, jossa puhutaan turvallisuudesta. 

Menetelmän hyödyt!

 • Keskittymiskyky paranee
 • Sisäinen turvallisuudentunne lisääntyy
 • Tulet itsestäsi paljon tietoisemmaksi
 • Oireet vähentyvät
 • Ahdistuksen aiheuttamat kehotuntemukset vähentyvät
 • Päätöksien teko helpottuu
 • Mielesi rauhoittuu
 • Nukut paremmin
 • Hallitset paremmin kehoasi ja mieltäsi
 • Saat käyttöösi työkalut, jotka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen
 • Ihmissuhteet selkeytyvät
 • Teet pysyvämpiä muutoksia ja valintoja
 • ja paljon muuta