I´m Safe Method©- valmennusryhmä

Uusi ryhmävalmennus alkamassa 29.5.2023. Ilmoittaudu odotuspaikalle jo valmiiksi. 

I´m Safe Method- ryhmävalmennus (jonne mahtuu 10 henkilöä) Tapaamiset 1x viikossa 10 viikon ajan livetunneilla verkkoalustalla. Hinta 149€! Jos tämä valmennus resonoi niin laita minulle viestiä. Materiaali on digitaalisessa muodossa, eli yksilövalmennukseen kuuluva työkirja EI kuulu ryhmävalmennuksen materiaaleihin. Valmennuksessa käydään läpi I´m Safe Methodin aihe alueita, mutta koska valmennus on lyhyempi niin pois jää muutamia osa-alueita. Tämä ei kuitenkaan vaikuta negatiivisesti valmennukseen. 

PAKKOJA VAPAANA 4/10 päivitetty 19.5.2023 klo 19:40

ILMOITTAUDU VALMENNUKSEEN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA TAI VOIT TOKI PYYTÄÄ MAKSUTONTA KARTOITUSPUHELUAKIN!

Kirjoita alla olevaan kuvaukseen "lähden mukaan" niin näit varaat paikkasi!

Ilmoittaudu tästä, kiitos!

I´m Safe Method©

Sisäisen turvallisuuden tunteen löytöretki

Miten tämä eroaa muista menetelmistä?

Aivojen ja kehon vagushermon kautta kulkevasta tiedonvälityksestä suurin osa noin 80% kulkee alhaalta ylöspäin, eli kehosta mieleen.

Et astu perinteiseen terapiahuoneeseen, jossa istahdat tietylle tuolille puhumaan perinteiseen tapaan ongelmistasi/haasteistasi. Diagnooseja ei tarvita. Sinä riität. Oirekartoituksen jälkeen oli kyseessä sitten millainen haaste tahansa niin "tyhjin käsin" et tilanteesta lähde. Voisi sanoa, että I`m Safe- Method© muuttaa sinun suhtautumistasi haasteisiin totaalisesti. 

Onko Meillä aikaa?

Moni ihminen haluaa löytää juurisyyt, koluta menneisyyden kaikki tapahtumat, käydä läpi omien kasvattajien lapsuuden ja pohtia historian merkitystä siihen millainen tänään olen! Tarve löytää syyt ja seuraukset. Käsitys siitä miksi näin on käynyt ja kuka siihen on syyllinen. 

Onko tämä tarpeellista?


EI

Kerronpa miksi ei. Ensiksikin meidän aikamme ei yksinkertaisesti riitä siihen. Toiseksi menneisyyttä ei voi muuttaa. Kolmanneksi meidän muistikuvamme voivat olla vääristyneitä, joten me EMME voi muistaa absoluuttisia totuuksia. Neljänneksi milloin voit sanoa mikä riittää sinulle, jotta voit mennä elämässä eteenpäin? Viidenneksi saatat olla niin ulkona optimaalisesta vireysvyöhykkeestä, ettet edes pysty muistamaa tai prosessoimaan menneisyyden asioita! Kuudenneksi muistaminen ei vielä muuta asioita!

Joten meidän ei tarvitse rämpiä menneisyyden tapahtumia uudestaan ja muistaa asioita kristallin kirkkaasti voidaksemme voida paremmin. Tärkeintä on tuntea sisäistä turvaa TÄSSÄ HETKESSÄ! Tämän menetelmän tarkoitus on viedä sinua elämässä eteenpäin turvallisesti ja vakaasti.
Kun koet turvaa, niin mielesi voi antaa sinulle muistikuvia menneestä, jos siihen on tarvetta, ja näin voit turvallisesti käsitellä niitä asioita, joita mielesi on valmis käsittelemään.

Alhaalta ylös. Sisältä ulos

Ensin keho, sitten mieli

Keskustelusta toimintaan

Konkreettiset "työkalut"

Harjoitteet helppoja, mutta TODELLA tehokkaita

Perusteiden tiedostaminen (vireystilat)

I`m Safe Method© on sinulle, joka olet saattanut kokeilla mahdollisesti useitakin itsehoitomenetelmiä. Olet saattanut käydä terapiassa useita kertoja, jopa vuosia ja silti koet ettet saa kehoasi ja mieltäsi tasapainoon. Oli sinulla jokin psyykkinen diagnoosi (psykoosisairaudet poisluettuna) tai olet muuten vain epäjärjestyksessä. Sinulla saattaa olla erilaisia fyysisiä oireita joita on tutkittu, mutta mitään selkeää syytä ei löydy. Saatat olla jatkuvasti kovin ylivirittynyt jonka vuoksi keskittymiskyky on vaikeaa ja/tai päätöksien teko vaikeaa. Saatat olla jatkuvasti väsynyt, vaikka nukkuisitkin hyvin tai sitten sinulla on univaikeuksia. Tuntuuko, että sosiaaliset suhteet väsyttävät ja päivän päätteeksi, et jaksa kommunikoida juuri kenenkään kanssa. Sinulla saattaa ajoittain olla jopa epätodellista oloa, kuin katoisit itseäsi ulkoapäin.

Sisäisen turvallisuuden palauttaminen

Minähän olen turvassa! Miksi minun tulisi palauttaa turvallisuudentunne? 

Saatat tosiaan olla näennäisesti turvassa, eikä kukaan oikeasti uhkaa henkeäsi, mutta kehosi saattaa olla eri mieltä. Tämä voi johtua niin monesta syystä, kuten menneisyyden kokemuksista tai vaikka tämänhetkisestä stressitasosta. Mieli saattaa ymmärtää, että kaikki on hyvin, mutta keho antaa ihan toisenlaista signaalia erilaisin oirein.

Olen näiden 8 vuoden aikana kohdannut satoja asiakkaita, jotka ovat tulleet vastaanotolleni hakemaan apua erilaisiin psyykkisiin haasteisiin. Asiakkailla on ollut vakavia traumoja, elämänkriisejä sekä erilaisia haasteita. Näiden vuosien aikana olen aina vain vakuuttuneempi siitä, että keho tulee olla vastaanottavassa tilassa, jotta muutos on mahdollinen.

Turvallisuudentunteen voi löytää jokainen. Tähän on kehitetty eri vakauttamisharjoitteita. Kuitenkin aluksi on tärkeää ymmärtää mistä on kyse. Miten sinun hermojärjestelmäsi toimii ja miten sinä voit vaikuttaa turvallisuudentunteen voimistamiseen. 

I´m Safe Method© on suunniteltu perinpohjaisesti niin, että kehosi löytää tuon turvallisuuden tunteen uudestaan. Ajattele, sinun ei tarvitse aina kuljettaa rankkaa kivirekeä paikasta toiseen, vaan tulee se päivä kun koet keveyttä ja helppoutta ja voit luottaa elämään. 

Kun puhutaan turvallisuudesta

Suosittelen katsomaan alla olevan videon, jossa puhutaan turvallisuudesta. 

I´m Safe Method©- Yksilövalmennus

Olen parantanut vieläkin entisestään I´m Safe Method- yksilövalmennusta

 • 16x60 min etävastaanottoa (Navisec healthin suojatun yhteyden kautta) 
 • Konkreettinen tuki koko 4kk aikana!!!
 • Lähetän sinulle postitse I´m Safe Method© 118 sivuisen tehtäväkirjan
 • Tapaamisen 1x viikossa
 • Palveluun kuuluu henkilökohtainen tuki viestitse päivittäin ma-su klo 8-18 välisenä aikana. 
 • E-kirjan jossa yli 40 vakauttamisharjoitetta 
 • 30 päivän Keho-Mieli Treeni

Työkirja

Tässä muutama sivu joita tehtäväkirjassa on!

Palvelun tuottaja

Psykiatrinen sairaanhoitaja, Koulutettu Hieroja, Meditaatio-Ohjaaja

Katja Saarinen

Menetelmän hyödyt!

 • Keskittymiskyky paranee
 • Sisäinen turvallisuudentunne lisääntyy
 • Tulet itsestäsi paljon tietoisemmaksi
 • Oireet vähentyvät
 • Ahdistuksen aiheuttamat kehotuntemukset vähentyvät
 • Päätöksien teko helpottuu
 • Mielesi rauhoittuu
 • Nukut paremmin
 • Hallitset paremmin kehoasi ja mieltäsi
 • Saat käyttöösi työkalut, jotka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen
 • Ihmissuhteet selkeytyvät
 • Teet pysyvämpiä muutoksia ja valintoja
 • ja paljon muuta

entä sitten....

Kaikki ne valinnat joita nyt teet nykyisellä mindsetillä (ajattelutavalla), muodostavat elämäsi -> todellisuutesi. Jos nukut huonosti, ihmissuhteet sakkaavat, koet turvattomuutta jne. niin elämäsi on myös sen näköistä. Mitä jos treenaatkin kehosi vakaammaksi, joka vaikuttaa nukkumiseen, ihmissuhteisiin, päätöksen tekoon, niin eikö kaiken järjen mukaan valinnatkin ole tuolloin toimivampia, ja tätä kautta elämäsi kevyempää ja vapaampaa? 

Muutos on niin kokonaisvaltainen. Turvallisuudentunteen saaminen vaikuttaa niin moneen asiaan. 

Kysy palvelusta lisää

Laita viestiä, jos haluat tietää lisää