I´m Safe Method

Alhaalta ylös. Sisältä ulos!

Miten tämä eroaa muista menetelmistä?

Et astu perinteiseen terapiahuoneeseen, jossa istahdat tietylle tuolille puhumaan perinteiseen tapaan ongelmistasi/haasteistasi. Diagnooseja ei tarvita. Sinä riität. Oirekartoituksen jälkeen oli kyseessä sitten millainen haaste tahansa niin "tyhjin käsin" et tilanteesta lähde. Voisi sanoa, että I`m Safe- Method muuttaa sinun suhtautumistasi haasteisiin totaalisesti. 

Sama toiminta, samat lopputulokset. Muuttunut sinä, eri lopputulokset!

Ensin keho, sitten mieli

Keskustelusta toimintaan

Konkreettiset "työkalut"

Harjoitteet helppoja, mutta TODELLA tehokkaita

Perusteiden tiedostaminen (vireystilat)

Tarinaminä - Rooliminä - MINÄ

I`m Safe Method on sinulle, joka olet saattanut kokeilla mahdollisesti useitakin itsehoito menetelmiä. Olet saattanut käydä terapiassa useita kertoja, jopa vuosia ja silti koet ettet saa kehoasi ja mieltäsi tasapainoon. Oli sinulla jokin psyykkinen diagnoosi (psykoosisairaudet poisluettuna) tai olet muuten vain epäjärjestyksessä. Sinulla saattaa olla erilaisia fyysisiä oireita joita on tutkittu, mutta mitään selkeää syytä ei löydy. Saatat olla jatkuvasti kovin ylivirittynyt jonka vuoksi keskittymiskyky on vaikeaa ja/tai päätöksien teko vaikeaa. Saatat olla jatkuvasti väsynyt, vaikka nukkuisitkin hyvin tai sitten sinulla on univaikeuksia. Tuntuuko, että sosiaaliset suhteet väsyttävät ja päivän päätteeksi, et jaksa kommunikoida juuri kenenkään kanssa. Sinulla saattaa ajoittain olla jopa epätodellista oloa, kuin katoisit itseäsi ulkoapäin.

Tällä menetelmällä on yksi päätavoite

Sisäisen turvallisuuden palauttaminen

Minähän olen turvassa! Miksi minun tulisi palauttaa turvallisuudentunne? Saatat tosiaan olla näennäisesti turvassa, eikä kukaan oikeasti uhkaa henkeäsi, mutta kehosi saattaa olla eri mieltä. Tämä voi johtua niin monesta syystä, kuten menneisyyden kokemuksista tai vaikka tämän hetkisestä stressitasosta. Mieli saattaa ymmärtää, että kaikki on hyvin, mutta keho antaa ihan toisenlaista signaalia erilaisin oirein.

Olen näiden 8 vuoden aikana kohdannut satoja asiakkaita, jotka ovat tulleet vastaanotolleni hakemaan apua erilaisiin psyykkisiin haasteisiin. Asiakkailla on ollut vakavia traumoja, elämänkriisejä sekä erilaisia haasteita. Näiden vuosien aikana olen aina vain vakuuttuneempi siitä, että keho tulee olla vastaanottavassa tilassa, jotta muutos on mahdollinen.

Turvallisuudentunteen voi löytää jokainen. Tähän on kehitetty eri vakauttamisharjoitteita. Kuitenkin aluksi on tärkeää ymmärtää mistä on kyse. Miten sinun hermojärjestelmäsi toimii ja miten sinä voit vaikuttaa turvallisuudentunteen voimistamiseen. 

I´m Safe Method on suunniteltu perinpohjaisesti niin, että kehosi löytää tuon turvallisuuden tunteen uudestaan. Ajattele, sinun ei tarvitse aina kuljettaa rankkaa kivirekeä paikasta toiseen, vaan tulee se päivä kun koet keveyttä ja helppoutta ja voit luottaa elämään. 

Palvelun sisältö  

 • 10+ 1 lopputapaaminen etä- vastaanottoa
 • Konkreettinen tuki koko 10 viikon aikana
 • Voxer ääniviestit tarvittaessa (keskustelut kuunneltavissa vielä valmennuksen jälkeenkin!)
 • Tapaamisen 1x viikossa. Varataan kaikki 5 aikaa ensimmäisellä tapaamisella.
 • Menetelmän tukena käytetään Teamsiä, jonne jaan sinulle materiaalin. Tämän 10 viikon aikana voit laittaa viestiä, kysymyksiä sekä esille nousseita ajatuksia tuonne teamsiin!
 • E-kirjan jossa yli 50 vakauttamisharjoitetta
 • 30 päivän Keho-Mieli Treeni

Palvelun tuottaja

Psykiatrinen sairaanhoitaja, Koulutettu Hieroja, Meditaatio-Ohjaaja

Katja Saarinen

Hyödyt

 • Keskittymiskyky paranee
 • päätöksien teko helpottuu
 • mielesi rauhoittuu
 • nukut paremmin
 • koet turvaa
 • hallitset paremmin kehoasi ja mieltäsi
 • saat käyttöösi työkalut, jotka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen
 • ihmissuhteet selkeytyvät
 • teet pysyvämpiä muutoksia ja valintoja
 • ja paljon muuta

entä sitten....

Kaikki ne valinnat joita nyt teet nykyisellä mindsetillä (ajattelutavalla), muodostavat elämäsi -> todellisuutesi. Jos nukut huonosti, ihmissuhteet sakkaavat, koet turvattomuutta jne. niin elämäsi on myös sen näköistä. Mitä jos treenaatkin kehosi vakaammaksi, joka vaikuttaa nukkumiseen, ihmissuhteisiin, päätöksen tekoon, niin eikö kaiken järjen mukaan valinnatkin ole tuolloin toimivampia. ja tätä kautta elämäsi kevyempää ja vapaampaa? 

Muutos on niin kokonaisvaltainen. Turvallisuudentunteen saaminen vaikuttaa niin moneen asiaan. 

Lupaus minulta sinulle. Anna kaiken sen tiedon, tuen ja konkreettiset työkalut joita olen näiden työvuosien aikana kerännyt. Kaiken sen, jonka olet toimivaksi todennut kohdatessani asiakkaan, ja josta olen myös erittäin hyvää palautetta saanut. 

Valmennusalusta

Kysy palveluista lisää

Laita viestiä, jos haluat tietää lisää