JÄSENEKSI!
 

SINÄ OLET

Muutakin kun oireet, ahdistus, kivut, säryt, diagnoosi, stressi! Olet ihminen jolla on paljon kokemuksia eletystä elämästä. Elämä jättää jäljen kehoon. Nämä jäljet läikkyy yli erilaisin oirein! Oireet eivät ole HUONO asia, vaan pikemminkin viesti sinulle jostain, tienviitta!!

Olet mahdollisesti tottunut siihen ajatukseen, että asioiden käsittely tapahtuu AINA puhumalla. Eli mahdollisesti olet käynyt psykoterapiassa, psykologin vastaanotolla tai psykiatrisen sairaanhoitajan luona. Vastaanotolla ei mahdollisesti ole juurikaan vakauttamisesta puhuttu tai vireystilojen säätelystä.

 KEHO TUNTEE. MIELI TARINOI. 

Joten koska tunteet tuntuvat kehossa, meidän tulee työskennellä kehon kanssa. Jotta me voidaan prosessoida vaikeita asioita, niin meidän kehon tulee olla optimaalisella toimintavyöhykkeellä. I´m Safe Method© antaa tähän konkreettiset työkalut.

Valmennus pitää sisällään!

 • Valmennus kestää 10 viikkoa
 • Jokaisessa moduulissa on video (kesto 60-90min)
 • 1x kk käydään yhdessä läpi vakauttavat harjoitteet
 • Joka maanantai klo 18:00 tehdään yhdessä lyhyt rauhoittava harjoite mm. hengitys,- jooga,- meditaatio harjoitus.  
 • Käytössä yhteisö jossa voidaan jakaa yhdessä asioita jotka tulee mieleen valmennuksen aikana
 • Luodaan tuvallinen ympäristö kaikille. Voi aktiivisesti ottaa kantaa, puhua tai sitten oman kykenevyyden mukaan.
 • 6kk I´m Safe Methodin jäsenyys (Yoga Nidra harjoitteet, Meditaatio harjoitteet, Hengitysharjoitteet, tunne itsesi- valmennus, kehon ja mielen vakauttaminen- verkkokurssi, sekä keho-mieli yhteys ja pysyvät muutokset verkkovalmennus. Sekä pääsy erilaisille webinaareille.

Tällä hetkellä saatavilla olevia harjoitteita (harjoituksia lisätään aina kun niitä tulee lisää)

 1. Meditaatioharjoitteita 12
 2. Yoga Nidra harjoitteita 10
 3. Hengitysharjoituksia 15
 4. Restoratiivisen joogan harjoitteita 3
 5. Vakauttamisharjoituksia äänityksinä, videoina sekä kirjoitettuna yli 40

 

I´m Safe Method© jäsenyys 6kk 

Kaikille valmennukseen osallistuvalle kuuluu I´m Safe Methodin jäsenyys 6kk! Tämä siksi, että jos tarvitset lisätukea niin sitä on saatavilla jäsensivujen kautta erilaisin webinaarein joita pidetään noin 1xkk. Käytössäsi on myös muutamia verkkokursseja joita voit käydä omatoimisesti läpi!

Maksa tästä ja aloita valmennus

I´m Safe Method©- Valmennus

 

 4/23 aloitti ensimmäinen I´m Safe Method© valmennusryhmä! Valmennukseen on osallistunut 56 henkilöä, ja kaikki ketkä ovat sitoutuneet tekemään harjoitteita päivittäin, ovat huomanneet MERKITTÄVIÄ muutoksia omassa psyykkisessä sekä fyysisessä voinnissa. Oireet ovat lievittyneet merkittävästi.

Osalle valmennusryhmäläisiä on tullut elämään tilanteita, jotka ovat vaikuttaneet valmennukseen sitoutumisessa, ja eivät ole pystyneet sitoutumaan päivittäisiin harjoitteisiin. 

I´M SAFE METHODIN- VALMENNUSRYHMÄSSÄ OSALLISTUJIEN KOKEMUKSI

Osallistujat kertovat miten menetelmän on vaikuttanut oireisiin!

Migreeni vähentynyt huomattavasti. Nukun paremmin. Olen tietoisempi. Nautin elämän flowsta useammin. Uskallan rikkoa rahojani. kuuntelen Kehoani ja ensimmäistä kertaa elämässäni kuulen mitä keho minulle sanoo!!!
Sosiaalisissa tilanteissa olen pystynyt olemaan länsäolevampi ja rennompi. Haastavista tilanteista olen palautunut nopeammin. Hankaloiden asioiden pyöritys päässä on hiljentynyt. Luottamus itseeni on kasvanut. Koen että elämä kantaa ja uskallan paremmin ja useammin olla sen kannateltavana. Turvan olon lisääntyessä nautin elämän pienistä asioista.
Arkipäivisissä asioissa tämä auttaa, näin ns ruuhkavuosia elävänä huomaan että stressitekijöitä puskee vähän joka puolelta mutta kun tiedostaa helpommin milloin alkaa mennä kierroksille, on helpompi pysähtyä ja mieli on kyllä paljon terävämpi ja kirkkaampi silloin kun pystyy pysymään sillä optimaalisella vyöhykkeellä.
Asioita on monia, esim palaverissa ja olisin aiemmin jännittänyt tosi paljon omaa puheenvuoroa ja olisin keskittynyt tosi paljon siihen jännittämisen tunteeseen, sydämen hakkaamiseen jne. Nyt näillä opeilla olin jo valmiiksi valmistautunut rauhoittamalla kehoani ja kun istuin palaveripöydässä, laitoin jalat maahan ja tunsin miltä lattia tuntuu jalkojen alla, hengitin ja keskityin siihen turvallisuudentunteeseen ja kaikki meni hyvin. Eli olen saanut apua niistä vakauttamisharjoitteista esim esiintymisjännitykseen.  

 

Tietoisuus ja tietynlainen hyväksyminen on auttanut tosi paljon, olen pystynyt paremmin hyväksymään esim traumaattiset ******kokemukset ja ymmärtänyt ettei sen hyväksymisen tarvitsekaan tarkoittaa sitä että se asia olisi jotenkin vähemmän vakava vaan että on fakta ettei tapahtumat menneet hyvin mutta ne meni niin kuin meni ja se ei määritä silti nykyistä, voin hyväksyä että niin kävi mutta silti kokea turvallisuudentunnetta mun kehossa vaikka se silloin ”vietiin
Oon jotenkin myös nyt tyytyväinen siihen oivallukseen ettei tarvitse jäädä vellomaan mistä mikäkin jännittäminen tms johtuu, vatvominen ei muuta menneitä vaikka tietäisin mistä jokin johtuu, paljon miellyttävämpää on keskittyä miten saada tuntea rauhallisuutta ja turvan tunnetta juuri nyt ja tästä eteenpäin.
Maksa ja osallistu valmennukseen

Juurisyyt löytyy lempeästi kehoa kuunnellen!

 

I´m Safe Method ei lähde kaivelemaan juurisyitä, eikä lähde niitä tietoisesti etsimäänkään! I´m Safe Method valmistelee kehoa vastaanottomaan sitä tietoa mitä turvallisuuden tunteessa oleva keho on valmis vastaanottamaan. Lempeä, kuunteleva, tietoinen ja läsnäoleva tapa kohdata asioita!

Onko Meillä aikaa?

Moni ihminen haluaa löytää juurisyyt, koluta menneisyyden kaikki tapahtumat, käydä läpi omien kasvattajien lapsuus ja pohtia historian merkitystä siihen millainen tänään olen! Tarve löytää syyt ja seuraukset. Käsitys siitä miksi näin on käynyt ja kuka siihen on syyllinen.

Onko tämä  tarpeellista?
 

EI ja KYLLÄ

Kerronpa miksi ei. Ensiksikin meidän aika ei yksinkertaisesti riitä siihen. Toiseksi menneisyyttä ei voi muuttaa. Kolmanneksi meidän muistikuvat voivat olla vääristyneitä, joten me EI voida muistaa absoluuttisia totuuksia.  Neljänneksi milloin voit sanoa mikä riittää sinulle, jotta voit mennä elämässä eteenpäin? Viidenneksi saatat olla niin ulkona optimaalisesta vireysvyöhykkeestä, ettet edes pysty muistamaa tai prosessoimaan menneisyyden asioita! Kuudenneksi muistaminen ei vielä muuta asioita!

Joten meidän ei tarvitse rämpiä menneisyyden tapahtumia uudestaan ja muistaa asioita kristallin kirkkaasti voidaksemme voida paremmin. Tärkeintä on tuntea sisäistä turvaa TÄSSÄ HETKESSÄ! Tämän menetelmän tarkoitus on viedä sinua elämässä eteenpäin turvallisesti ja vakaasti.

Kun koet turvaa, niin mielesi voi antaa sinulle muistikuvia menneestä jos siihen on tarvetta, ja näin voit turvallisesti käsitellä niitä asioita joita mielesi on valmis käsittelemään.

"Alhaalta ylös. Sisältä ulos"

Miksi kyllä? Asioiden prosessointikin on tärkeää, mutta oikeassa järjestyksessä. Jos meidän keho on jatkuvasti puolustustilassa, niin asioiden prosessointi on vaikeaa, miltei mahdotonta. 

Asioiden prosessointi tapahtuu optimaalisella toimintavyöhykkeelle. Siellä me nähdään asiat laajemmin. Kun keho tekee yhteistyötä mielen kanssa niin asioiden käsittely helpottuu. 

Vieläkö jäit pohtimaan olisiko tämä valmennus sinulle?

 Jos sinulla on tunteiden tunnistamisen kanssa haasteita tai tunteiden säätelyn kanssa haasteita, niin suosittelen tätä valmennus sinulle. Tunteita voidaan säädellä ja tunteita ei tarvitse pelätä. 

 

Mihin valmennukseen osallistuneet ovat saaneet apua!

Olen pyytänyt palautetta valmennukseen osallistuneilta. Ja nämä asiat he ovat nostaneet esille. 

 • Oppinut päästämään irti suorittamisesta
 • Itseluottamus lisääntynyt
 • Tieto lisääntynyt "kuka minä olen"
 • Konkreettista apua jolla voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin
 • Saanut selkeitä monipuolisia harjoitteita
 • Saanut tietoa keho mieli yhteydestä
 • Saanut apua hermoston rauhoittumiseen
 • Oppia hyväksymään asioita joihin ei voi vaikuttaa
 • Oppinut rauhoittamaan itseä huomattavasti paremmin
 • 10 viikossa 80% valmennukseen osallistuneille, voinnissa tapahtunut merkittävä muutos parempaan suuntaan
 • 10 viikossa 13% valmennukseen osallistuneille, voinnissa on tapahtunut kohtalaisia muutoksia parempaan suuntaan
 • Ajatella vaikeissa tilanteissa selkeämmin
 • Keholliset oireet lieventyneet
 • Tullut tietoisemmaksi omista reagointitavoista
 • Valmennettava sanoo "I´m Safe Method© pelasti elämäni"
 • Nukkuminen parantunut
 • Tullut tietoisemmaksi ajatuksista
 • Oppinut säätelemään tunteita tehokkaammin
 • Arki sujuu paremmin
 • Terapian rinnalla todella tärkeä asia
 • Sosiaalisissa tilanteissa läsnäolevampi
 • Turvan olo lisääntynyt
 • Oppinut nauttimaan elämän pienistä asioista
 • Esiintymisjännitys vähentynyt
 • Hermostuneisuus vähentynyt
 • Saanut sysäyksen oman jutun löytämiseen
 • Päänsäryt vähentyneet
 • Toimintakyky arjessa lisääntynyt
 • Saanut konkreettisia harjoitteita ahdistuksen hallintaan
 • Uskaltanut kohdata tunteet paremmin

Verkkokurssit

I´m Safe Method© verkkokurssi, jonka voit käydä omaan tahtiin. Sinulla on aikaa 6kk käydä valmennus itsenäisesti. 

Maksa tästä ja lähde mukaan valmennukseen

Matkalla mukana

 

Olen sun matkalla mukana, tsemppaamassa ja tukemasi askelmiasi. Yhdessä matkaa on helpompi taivaltaa. Olen itse muutosmatkalla ja oppinut matkallani niin paljon, jota nyt avaan tällä valmennukselle sinulle. Itselläni kokemus masennuksesta, vaikeasta avioerosta, uupumuksesta ja monesta muusta elämää haastavasta tilanteesta. 

Katja Saarinen, Vakauttamisvalmentaja, Psykiatrinen sairaanhoitaja, Kognitiivinen lyhytterapeutti, Meditaatio-Ohjaaja, DKT-taitovalmentaja, Hengitysohjaaja

Elämäntilanteen kartoitus

Haluatko aloittaa tällä? Eli kartoittaa sun tämän hetkistä elämäntilannettasi tarkemmin. Saat sähköpostiisi videon, joka auttaa sinua kartoittamaan ohjatusti tämän hetkistä tilannettasi.