I´m Safe Method© kumppanuusohjelma

Tervetuloa mukaan Kirjva Keveys- Kehon ja Mielen Hoitoa kumppanuus-ohjelmaan. Kumppanuus-ohjelmassa suosittelet I´m Safe Method© palveluja haluamallasi tavalla ja saat kauttasi tulleista ostoista komission. Tuotteiden komissiot vaihtelevat tuotteesta riippuen 5-10% välillä.

Pääset tarkastelemaan komissio tilannetta sähköpostiisi tulevan linkin kautta. 

Sopimusehdot yhteistyö- ja affiliatemarkkinointi

Luethan sopimusehdot aluksi

  • Lukiessasi sopimusehdot hyväksyt samalla nuo ehdot
  • Lataa itsellesi nuo ehdot myös
LUE SOPIMUSEHDOT

 

Mainosmateriaali

Voit ladata täältä itsellesi tarvittavaa mainosmateriaalia 

  • Instagramiin
  • Facebookiin
  • Blogiteksteihin
  • Tai mihin haluat
Katso esite

Mitä asiakkaat sanovat....

Kiitos kurssista❤️ Näistä harjoitteista on oikeasti apua ja sun ajatukset on viisaita, oon saanut monta sellaista "näinhän se on" -tyyppistä väläystä. Sanoisin että tämä ei ole pelkästään turvallisuuden tunteen lisäämiseen vaan myös tosi hyvä valmennus siihen että saisi itsestään parhaimman esiin. Olen saanut inspiraatiota ja sysäystä panostaa oman jutun löytymiseen. Suosittelen lämpimästi tätä kurssia muillekin. Kiitos❤️

"Sain lääkäriltä suosituksen ADHD testeihin. Halusin kuitenkin löytää toisen keinon rauhoittaa vilkasta mieltä. Katjan antamat harjoitteet ovat auttaneet minua rauhoittamaan itseni kun tunnen että mieli ja keho on ylikierroksilla. Mieli palaa nykyään nopeammin tasapainoon kun tunnistan itsessäni eri vireystilat. Kaveritkin on sanoneet että olen kuin eri ihminen entiseen verrattuna! Aion todellakin jatkaa harjoitteiden tekemistä koska niistä oli niin paljon apua jo lyhyessä ajassa."

"Koulutus on auttanut muistamaan harjoitusten teon tärkeyden. Katjan ote on sopivan napakka mutta kuitenkin lempeä ja yksilöllistä tilannetta kunnioittava. Kurssi on ollut erittäin hyvä kokonaisuus - sopivasti teoriaa, käytännön vinkit etusijalla. Toimiva paketti ehdottomasti!!"

"Nukun paljon paremmin ja olen hämmästyttävän tietoinen omista ajatuksista ja siitä että mitä päästän ajatusten portinvartijana sisään. Jopa sellaisista ajatuksista jotka ovat hallinneet minua aiemmin isosti, ja saaneet epäjärjestykseen. Myös pystyn rauhoittamaan kehon tosi nopeasti ja osaan säädellä eri tunteita paremmin.!!"

Tule kumppaniksi

....................

Yhdessä tehdään unelmista totta! Klikkaa linkkiä. 

LIITY KUMPPANIKSI

Oletko jo kumppani?

Pääset tästä suoraan kirjautumaan kumppanuus sivuille. 

KIRJAUDU SISÄÄN
Ukko.fi

Laskun voit tehdä ilmaiseksi

Rekisteröityminen ja laskun luonti on maksutonta.