JÄSENEKSI!

TOINEN ASKEL 

 

NUPPU AUKEAA

 

Askel kerrallaan. Toinen askel johtaa sinut kehosi äärelle rauhallisesti ja tietoisemmin. Nyt on aika hidastaa ja pysähtyä. Sinussa on mieletön potentiaali. Sinussa on jo se kaikki mitä tarvitaan, jotta voit löytää Keho-Mieli yhteyden. 

Askel askeleelta kohti tietoisempaa sinua, joka auttaa sinua myös tulemaan tietoiseksi KUKA SINÄ OLET! Jotta voit elää itsesi näköistä elämää niin se ei aina riitä, että pohdit pääsi puhki "mitä minä elämältä haluan" jos kehosi ei ole kanssasi yhteistyökykyinen. Saattaa olla jopa todella vaikeaa löytää oma suunta, kun keho on niin "tukossa". energiaa menee selviytymiseen ei luovuuteen tai ratkaisujen löytymiseen. 

Oletko pohtinut, mistä oikein on kyse kun puhutaan vakauttamisesta, vireystiloista, vireystilojen säätelystä, suorittamisesta ja/tai muutoksesta yleensä. Tai oletko pohtinut miksi ylipäänsä kehotyöskentely olisi tärkeää, tai että sillä olisi hyvinvoinnin kannalta mitään merkitystä!? Oletko pohtinut, että miten niitä pysyviä muutoksia sitten OIKEASTI tehdään? Tämä valmennus keskittyy edellisiin aiheisiin ja antaa sinulle selkeitä vakauttavia harjoitteita joilla voit vaikuttaa vireystiloihin tehokkaasti.

Valmennuksessa askeleet ovat selkeitä ja harjoitteet ovat helppo ottaa arjessa käyttöösi.

 

Miksi on tärkeää palata oman kehon äärelle?

 

Mitä enemmän me tullaan tietoisemmaksi, sitä enemmän me tehdään huomioita, ja sitä enemmän me myös koetaan epämiellyttäviä tunteita, mutta toki tehdään myös ihan timantteja ahaa elämyksiä. No miksi ihmeessä sitä sitten kukaan haluaa lisätä tietoisuutta omasta kehostaan ja mielestään, jos se aiheuttaa epämiellyttäviä tunteita? Siihen sinun tulee itse vastata. Miksi sinun tulisi olla kiinnostunut sinusta itsestäsi? Miksi ihmeessä? Kehosta (KODISTA) jossa asut, jota ravitset, jota liikutat, joka tuntee ja joka aistii. Miksi ihmeessä haluaisit olla yhtään kiinnostunut kehostasi? 

Edellinen kappale on valmennuksesta napatusta tekstistä

Mieli  kertoo tarinaa, keho ei tarinoi. Kehon tehtävä on pitää meidät hengissä ei onnellisena. Kun keho kokee turvaa, niin silloin mielikin on tyytyväinen ja se mahdollistaa onnellisuuden.

Tässä valmennuksessa ei keskitytä tunnistamaan oireita, vaan pikemminkin rauhoitutaan kehon äärelle. 

Jotta kehoa voi vakauttaa tehokkaasti, niin sinun tulee pysähtyä konkreettisesti kehosi äärelle. Suorittamisesta on opittava pois, ja siitä voi myös oppia pois. Muutos tapahtuu kerros kerrokselta. Tämän valmennuksen kautta opit pysähtymään tietoisesti hetkeen ja opit samalla pysähtymään myös vakauttavien harjoitteiden äärelle.

Vireystilat vaikuttaa kaikkeen. I´m  Safe Methodissa pysähdytään tarkemmin vireystilojen äärelle, joten tässä valmennuksessa pysähdytään konkreettisesti ensioireisiin, jotka huomaamalla voit vaikuttaa tehokkaammin vireystilojen vaihteluun.  

Konkreettinen hyöty tästä valmennuksesta sinulle?

 

  • Valmennuksen jälkeen sinulla on tieto siitä, miksi kehotyöskentely on tärkeää ja miksi pelkkä vuorovaikutteinen keskusteluterapia ei riitä.
  • Saat konkreettisia harjoitteita millä "purkaa" alivireystilaa
  • Saat konkreettisia harjoitteita millä "purkaa" ylivireystilaa
  • Valmennuksessa puhutaan vireystiloista ja siitä miten voit huomioida ensioireita kun vireystilat muuttuu
  • Pääset tarkastelemaan tarkemmin miten paljon suoritat elämää, ja tietoisuuden kautta muuttamaan asioita joita tulisi muuttaa.
  • Tulet oppimaan hyväksymään paremmin keskeneräisyyttä ja epävarmuutta
  • Tutustut itseesi ja kehoosi paremmin
  • Opit HIDASTAMAAN tahtia

Tehtävävihko

Verkkokurssiin kuuluu 43 sivuinen tehtävävihko jonka voit ladata ja tulostaa. Valmennuksessa kuitenkin kaikista tärkeitä on, että teet keholliset harjoitteet.