JÄSENEKSI!

Vireystilaa säätelevät vakauttavat kortit

I´m Safe Method©- Valmennuksen innoittamat kortit

Olen saanut valmennukseen osallistuneilta ehdotuksen, että tekisin kortit jossa olisi erilaisia kehollisia harjoitteita joilla voi vakauttaa kehoa. Näin tein! 

Kortteja voi käyttää vaikka terapian tueksi yhdessä terapeutin kanssa tai sitten ihan itsenäisesti. Kortit ovat eri värisiä, jotta sinun on helpompi valita juuri siihen vireystilaan sopiva harjoitus. Hengitysharjoituskortteja sekä tietoisuustaitokortteja voi käyttää oli sitten yli tai alivirittynyt.

Jos taas koet tarvetta oppia tunnistamaan omia vireystiloja, sekä vaikuttamaan niihin tehokkaasti, niin siinä tapauksessa suosittelen sinulle I´m Safe Method©- Valmennukseen osallistumista.  

LUE LISÄÄ

Kortit omien vireystilojen säätelyn tueksi!

 

Kortit pitää sisällään:

  1. Vireysjanan jossa on lista erilaisista oireista joita voi tuntea eri vireystiloissa
  2. Kehonkartta jonka kautta voi osoittaa missä vireystila tuntuu juuri sinun kehossasi
  3. Kortit ovat eri värisiä, jotta sinun on helpompi valita oikea harjoite 
  4. 9 hengitysharjoitusta (ruskea kortti)
  5. 10 tietoisuustaitoharjoitusta (vihreä kortti)
  6. 14 ylivireyttä säätelevää korttia
  7. 8 alivireyttä säätelevää korttia
  8. Kortit ovat kaksipuolisia postikortin kokoisia

Keholliset harjoitukset ovat todella tehokkaita vireystilan säätelyssä. Korttien harjoitteet ovat suurimmalta osalta sellaisia harjoituksia, joita voi oikeastaan tehdä missä vain. Aikaa yhteen harjoitteeseen menee noin 2-5 minuuttia. 

Korttien hinta on 35€ + 6,90 postituskulut

Lataa esite
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.

Muutama kuva korteista

Tässä muutama kuva korteista. 

Hetken helmiä Kuva- ja Näkökulmakortit

 

Kuvat auttavat avaamaan hetkeä, elämän- tilannetta, missä juuri sillä hetkellä olemme. Hetket ovat kuin Helmiä, joita pyörittelemällä voi löytää uutta ajattelemisen aihetta ja uusia mahdollisuuksia tekoihin. Värillisiä, näkö- kulmakortteja on 35 ja mustavalkoisia, virittäviä kortteja 20.

Kuvat toisinaan pysäyttävät, toisinaan virittävät läsnä olevaan hetkeen. Keskittyminen auttaa löytämään sen Helmen, joka milloinkin on löydettävissä. Kuvissa on näkökulmia, uutta perspektiiviä antavat tekstit, joita lukemalla voi virittyä pohtimaan, tarkentaa omaa ajatustaan suuntaan tai toiseen.

Kuvakortteja voi käyttää lukemalla virittävät tekstit tai tarkastelemalla pelkästään kuvia. Kuvien tehtävä on virittää mielikuvia ja niistä heräävät Hetkien Helmet.

Kuvakorttien käyttämiseen on monia tapoja, niitä voi käyttää yksin, ryhmässä, terapeuttisissa keskusteluissa. Kortit voivat toimia keskustelun avaajina, auttavat löytämään oleellisen muutostilanteessa tai luovat kosketusta ihmiseen itseensä. Korttien kuvien ja tekstien merkitys avautuu yksilöllisellä tavalla katsojalleen, sama kortti eri hetkessä näyttää eri puolen, toisen näkökulman.

Hetken Helmi -kortin voi valita vaikka silmät kiinni ja nostaa sattumanvaraisesti pakasta vasemmalla kädellä. Ennen valintaa voi mielessään muotoilla kysymyksen, mihin pyytää apua vastuksen löytämiseen. Vaihtoehtoisesti voi levittää kaikki kortit pöydälle tai lattialle ja katsoa mikä kuva kutsuu tarkastelemaan tarkemmin ja lukemaan korttiin kirjoitetut sanat. Kuvat ja sanat toimivat myös aamun avauksen aforismeina

Muutama kuva korteista

Tässä vielä muutama kuva korteista.