JÄSENEKSI!

JÄSENILLE

Tervetuloa jäsensivuille

 

Jäsenille kuuluu 1xkk webinaari jossa käydään läpi kaikki vakauttamisharjoitteet. Löydät linkin webinaariin yhteisön sivuilta. Sinulla on I´m Safe Method© yhteisön kirjastosta tai sitten täältä sivulta --> Hyppää yhteisöön linkin kautta. Muistathan osallistua maksuttomiin webinaareihin jotka löydät tuolta yhteisön sivuilta myös. 

Joka viikon maanantai käydään klo 18:00 jokin harjoite läpi. Se voi olla meditaatio, yoga nidra, hengitys harjoitus tai jokin vakauttava harjoitus joka rauhoittaa vireystilaa. 

Löydät yhteisön sivuilta myös "HAASTE" kohdan joka voi motivoida sinua tekemään vakauttavia harjoitteita säännöllisemmin. 

TIETOISUUSHARJOITUS

Joka viikon maanantai klo 18:00 käydään läpi jokin vakauttava harjoite. Se voi olla meditaatio, yoga nidra, hengitysharjoitus. Tämä kestää vain noin 15 minuuttia +/- 5 minuuttia. 

Voimaa ja Valoa päivääsi

Aloita päiväsi rauhallisesti ja tietoisesti. Se minkä teet niin tee se tietoisemmin. Pysähdy hetkeen ja anna itsellesi aikaa aloittaa päivä!

Yhteisö

Webinaarit, vakauttamisharjoitteiden kertaus, virtuaalikahvit sekä keskustelu tapahtuu yhteisön sivuilla. 

Hyppää yhteisöön

Vain jäsenille tarkoitetut webinaarit!

 

Webinaareja on 1xkk. Aiheet vaihtelevat vakauttamisharjoitteista, ohjattuihin meditaatioihin. Livetunneilla voit myös kysellä minulta Keho-Mieli yhteyteen liittyviä kysymyksiä. Puhutaan myös hermoston vaikutuksista kehoon ja mieleen. Webinaari kestää noin 30min. Webinaarit myös nauhoitetaan, joten pääset katsomaan ne uudelleen. Webinaariin pääset rekisteröitymään klikkaamalla kyseistä kuvaketta. 

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.

Tärkeää asiaa vakauttamisesta

Muutamat asiat on hyvä muistaa koko matkan ajan vakauttamisesta. 

Vakauttaminen

Mitä vakauttaminen on?

Sisäistä turvaa

Sisäinen turvallisuuden tunne

Tietoisuustaidot

Tietoisuus

Perustietoa vakauttamisesta