JÄSENEKSI!

MITÄ JOS HERÄISITKIN JOKU AAMU PIRTEÄNÄ JA HYVINVOIVANA?

Feb 22, 2024
Hyvinvointia

SE ON TÄYSIN MAHDOLLISTA!

Onko se edes mahdollista?


100% on jos olet muutosmotivoitunut ja teet tarvittavan työn. Älä säikähdä ja karkaa, vaan lue tämä loppuun niin tiedät mistä on kyse! Minä itse henkilökohtaisesti tiedän sen olevan mahdollista. Jos minun kaltainen ihminen pystyy muutokseen niin pystyt sinäkin. Olen varmasti MM tason asioiden lykkääjä, sekä tekosyiden löytäjä. Minulla on tekosyy joka asiaa, etenkin niihin asioihin jotka tuntuvat vaivalloisilta sekä vaikeilta. Minä olen aina kehunut kaikille miten nopea aamuisin olen! Nopea kuin raketti. Se on 15 minuuttia sängystä autoon! Jes, hyvä Katja. Olen kehuskellut monelle miten räväkästi meikä tyttö laittaa aamut ruotuun! Mitään en koko aamusta muista. Mitään nautintoa en ole aamuissa saanut, siis en kerta kaikkiaan mitään. Suorite toisten suoritteiden perään ja siitä pitäisi sitten rakentaa hallittu ja mukava päivä. Eipä noilla eväillä ole kovin hallittua päivää näkynyt!

No mutta nyt kaikki on tosin!


Ihan siis oikeasti on. Minä tyttö pistin aamun ihan toisen näköiseksi. Ei niin että se olisi ollut helppoa, tai on sitä vieläkään, mutta helpommalta se joka aamu tuntuu. Uuden oppiminen vie aikaa ja vielä niin, että siitä tulee tapa. Mikä minä olen tielle oppeja latelemaan, ellen itse tee ensin ja totea asiaa hyväksi! Ensinnäkin olen lopettanut tupakanpolton noin 4kk sitten joka on helpottanut aamuja valtavasti. Sekä myös toki monia mutakin asioita. Nyt aamut ovat rauhallisempia, tietoisempia ja nautinnollisempia. Teen asioita joista MINULLE tulee hyvä olo! Hoidan itseäni. Valmistelen itseni päivään, jotta voin auttaa ja kuunnella muita. Ensin minä, sitten muu maailma. Tämä voi kuulostaa itsekkäälle, mutta mietitään asiaa hiukan tarkemmin. Päivä lähtee käyntiin aamusta, jolloin valmistelet itsesi tulevaan päivään. Ehkä mahdollisesti moniin kohtaamisiin ja haasteellisiin tilanteisiin jossa sinulta vaaditaan/pyydetään paljon. Eikö olisi kohtuullista huoltaa itsensä aamulla kuntoon, että jaksaa ottaa tämän kuorman itselleen? Mielestäni muita syitä ei edes tarvita. No mitä kaikkea minä sitten olenkaan muuttanut? Koko hela aamun, voisin sanoa.

 1. Illalla en enää näprää YHTÄÄN puhelinta sängyssä, vaan olen asentanut herätyksen jo valmiiksi ja asetan puhelimen siihen kohtaan etten pääse siihen käsiksi kuin nousemalla ylös!
 2. Herätysäänenä kappale joka saa minut hymyilemään ja sehän on Laura Närhen kappale Mä elän!
 3. Nousen sängystä ja vien puhelimen laukkuuni samalla juon lasin kylmää vettä.
 4. Kun menen rappuset alas alakertaan venyttelen jalkoja
 5. Käyn aluksi lämpöisessä suihkussa, jonka jälkeen lasken kylmää vettä lopuksi päälleni. Ai että herää mukavasti!!! En pese hiuksia vaan laitan suihkumyssyn päähän.
 6. Kuivaan ja rasvaan itseni ja puen päälleni.
 7. Käyn tämän jälkeen petaamassa pedin HYVIN tarkasti!
 8. Nappaan pöydältä piikkimaton jonka päällä seison samalla kun meikkaan ja laitan hiukset.
 9. Annan itselleni peilin kautta yläfemmat, joka saa minut hymyilemään...Ketäpä ei :
 10. Hörppään kupin mieheni keittämää kahvia ja syön pari leipää aamupalaksi.
 11. Taaperran pesemään hampaat ja käytän myös kielenpuhdistinta!!!! Suosittelen tuota todella kovasti!
 12. Ulkovaatteet niskaan ja hyvillä mielin kohtaamaan muu maailma


Aikamoisesti on mun aamut muuttuneet. Nyt joku saattaa miettiä, että miten tämä muka parantaa elämänlaatua! Useilla tapaa, mutta minulle suurin apu kaikilla näillä muutoksilla on ollut seuraavat asiat: Pyrin omalla toiminnallani parantamaan omaa hyvinvointia. Omilla valinnoilla teen asioita tietoisemmin. Minä olen vastuussa omasta aamusta ja siitä miten lähden uuteen päivään. Olen ainakin yrittänyt, enkä vaan valittanut! Ja jos kaikki ei mene tästä huolimatta täydellisesti, niin aamun vika se ei ainakaan ole. Tartun haasteeseen ja mietin miten ratkaisen tämän! Tämä muutos riittää minulle!

Mukavampia aamuja sinulle!

Olet tärkeä joka solua myöten!

Jos haluat buustia sun omaan muutosmatkaan niin suosittelen tutustumaan I´m Safe Method© valmennukseen! Kohti pysyvämpi muutoksia!

Lue Lisää

Stressireaktiosta turvan tilaan minivalmennus - MAKSUTON

Tässä sinulle lahja. Eli osallistu maksuttomaan valmennukseen. 

Me ei tykätä roskapostista. Emme koskaan myy tietojasi mistään syystä.