Moikka!

Ensimmäinen tapaaminen 12.5.2024 klo 18:00 --> aloitetaan polvi-istunnasta johon lisätään kierrot. Lopuksi lyhyt hengitysharjoitus. 

Onko sulle Jooga ihan vieras asia? Olet siitä ehkä kuullut, mutta kokemusta ei ole! Nyt olisi mahdollista osallistua tutustumaan Joogaan, tai pikemminkin kehotietoisuusharjoituksiin! Itse en ole Jooga opettaja, vaan kehotietoisuusohjaaja, jossa pysähdytään kehon äärelle käyttäen mm. Joogan eri asentoja.

Varaathan rauhallisen paikan. Joustavat vaatteet päälle sekä avoimen mielen :) 

Ohjaus tapahtuu Zuumin välityksellä. Ohjaus kestää noin 15-30 minuuttia. Lopuksi tehdään lyhyt hengitysharjoitus.

Me tehdään VAIN YKSI ASANA, eli Jooga asento! Ei pitkiä sarjoja!

Erittäin matalan kynnyksen kehotietoisuusharjoituksiin tutustuminen!

 

Aluksi haluan mataloittaa kynnystäsi osallistua kehotietoisuusharjoitusten pariin. Itse olen lähtenyt liikkeelle niin "matalalta" kuin mahdollista! Olen "hinkannut" yhtä asentoa jopa kuukausia. Nyt ei ole tarkoitus tehdä pitkiä sarjoja, vaan pysähtyä aina YHDEN asennon (asanan) äärelle. Samalla opetellaan olemaan "epämukavuusalueella" kun ei oikein tehdä mitään! Se on monelle jo tiukka paikka (allekirjoittaneelle ollut myös vaikeaa)

Kehotietoisuusharjoitukset (jooga) ei ole kilpailu kuka pystyy olemaan missäkin asennossa pidempään ja kuka on taipuisampi! Jokainen työskentelee OMAN kykenevyyden mukaan. Jos sinussa "asustaa" pieni tai vähän isompikin vaativuuden siemen, niin tule mukaan. siedätetään itseä. Nyt pysähdytään kuuntelemaan kehoa!

Minäkin OPETTELEN vielä ja en ole vielä ohjannut ketään, joten opetellaan yhdessä! 

Annetaan itsellemme mahdollisuus OLLA just sellaisia kuin olemme! Hyväksytään keskeneräisyys!

Tule mukaan kehotietoisuusharjoitusten pariin!

Saat linkin zuumiin sähköpostilla. Muistathan tarkastaa myös roskapostin. Tärkeää on myös vahvistaa sähköposti, kun sitä pyydetään.