Elämäntilanteen kartoitus

Millaista tarinaa sinä omasta elämästäsi kerrot?  Miten näet itsesi ja elämäntilanteesi? Ole itsellesi rehellinen. Tarkastele joka osa-aluetta rauhassa ja rehellisesti. 

 

Katso video ja vastaa kysymyksiin

MAHTAVAA ETTÄ VALITSIT TÄMÄN

Mun nimi on Katja

 

Tietoisella muutosmatkalla ollut jo useamman vuoden. Ihmisen mieli on kiinnostunut minua ihan nuoresta asti. Itse oman taistelun käynyt monella eri elämän osa-alueella. Haluan jakaa kaikkea sitä tietoa sekä kokemusta sinulle, jotta jokin askel olisi helpompi ottaa. Jokainen kokee asiat omalla tavallaan, joten suoraa valmiiksi tallattua polkua ei voi kenellekään antaa. Se mitä voi antaa on erilaisia näkökulmia jotka saattavat toimia sinun kohdallasi.

"Kurssi oli loistava kokonaisuus myös pidempään kehollisia harjoitteita tehneelle. Katjan ymmärrys mielen ja kehon yhteistyöstä on syvällinen ja käytännönläheinen. Hoitoalan kokemus tuo hyvän pohjan teoriatiedon ja käytännön yhdistämiseen toimivalla tavalla. Olen käynyt lukuisia hyvinvointia tukevia koulutuksia. I'm Safe Method on yksi parhaista, koska se korostaa hermoston vakauttamisen ja turvallisuuden tunteen tärkeyttä hyvinvoinnin kivijalkana. Kaikki muu tulee sen jälkeen. Siksi menetelmä toimii pomminvarmasti, etenkin jos olet valmis sitoutumaan päivittäisten harjoitusten tekemiseen. Hyvinvointi ja tasapainoinen olo on sen arvoista! Kurssilla opetetut harjoitukset ovat helppoja, jopa lapsille sopivia. Lämmin suositus I'm Safe Methodille✨❤️"

- I´m Safe Method© valmennukseen osallistunut

Yksi suuntaviiva voisi olla jokin seuraavista

 

Jos tarvitset matkallesi konkreettista tukea niin lähde mukaan verkkovalmennuksiin. Voit aluksi lähteä liikkeelle MAKSUTTOMASTA stressi reaktiosta turvantilaan verkkovalmennuksesta. 

MUKAAN VALMENNUKSIIN?

LÄHDE LIIKKEELLE NUPUSTA

NUPPU

MAKSUTON

3 ASKELTA

Stressireaktiosta turvan tilaan

KLIKKAA TÄSTÄ

NUPPU AUKEAA

39€

VERKKOKURSSI

Paluu oman kehon äärelle

KLIKKAA TÄSTÄ

KUKINTO

389€

VERKKOKURSSI

I´m Safe Method©

KLIKKAA TÄSTÄ