Kehon ja Mielen tueksi

Toipuminen lähtee liikkeelle sinusta. Minä olen matkallasi mukana, antamassa sinulle työkaluja, joita voit arjessa käyttää!

Kuulen sinua. Näen sinut. Ymmärrän sinua. Joskus yksikin käynti voi antaa merkityksen eheytymiselle.   

Kysy lisää

Haluaisitko kysyä palveluista jotain lisää. Laita minulle rohkeasti viestiä niin kerron mielelläni. 

Hetken Helmiä Kuva- ja Näkökulmakortit

Hetken Helmiä

Kuvat auttavat avaamaan hetkeä, elämämme tilannetta, missä juuri sillä hetkellä olemme. Hetket ovat kuin Helmiä, joita pyörittelemällä voi löytää uutta ajattelemisen aihetta ja uusia mahdollisuuksia tekoihin. Värillisiä näkökulmakortteja on 35 kpl ja mustavalkoisia virittäviä kortteja 20 kpl.

Kuva toisinaan pysäyttävät, toisinaan virittävät läsnä olemaan hetkeen. Keskittyminen auttaa löytämään sen Helmen, joka milloinkin on löydettävissä. Kuvissa on näkökulmia, uutta perspektiiviä antavat tekstit, joita lukemalla voi virittyä pohtimaan, tarkentaa omaa ajatustaan suuntaan tai toiseen. Kuvakortteja voi käyttää lukemalla virittävät tekstit tai tarkastelemalla pelkästään kuvia. Kuvien tehtävä on virittää mielikuvia ja niistä heräävät Hetkien Helmet. Kuvakortteja pakassa on 55 kpl. Kortit ovat kooltaan postikortin kokoisia.

Kortteja voi käyttää yksityisessä käytössä tai sitten terapiatyössä. Voit nostaa korin pakasta intuitiivisesti tai valikoidusti. Voit asettaa kaikki kortit lattialle ja napata sinua puhuttelevan kortin. Kortteja voi käyttää monella eri tapaa. Jos sinulla tulee kysymyksiä korteista, niin voit ottaa minuun yhteyttä mielenkirjavuus@gmail.com

Tilaa kortit

Hintaan sisältyy postimaksu. Toimitus on 3-6 arkipäivää, riippuen postin toimitustilasta. Minulta voi aina kysyä korteista lisää sähköpostitse mielenkirjavuus@gmail.com

Kuvagalleria