100% tsemppiä!

21.08.2022

Haluan tukea sinun muutosmatkaasi!


Tein tästä kyseisestä aiheesta ihan oman Podcast osan, koska pidän tätä erityisen tärkeänä silloin, kun aloitat jotain uutta, teet muutoksia elämässäsi ja sinun tulee pysyä päätöksessäsi. Muu maailma ei nimittäin ole sinun kanssa aina samaa mieltä! Niin kurjaa kuin se onkin, niin jopa läheiset ihmiset ja kaverit/ystävät voivat alkaa kipuilemaan silloin, kun alat tekemään tarpeellisia muutoksia elämässäsi!


Heidän epävarmuus ja pelko saattaa tarttua sinuun. Aluksi saatat pitää tiukasti kiinni suunnitelmastasi, mutta sitten mitä syvemmälle muutosta menet, sitä vaikeammaksi homma muuttuu. Ja jos tähän vielä mausteeksi ympäristön epäilyt ja pelot lisättynä, niin muutoksessa pysyminen on miltei mahdotonta.

Paitsi sen ei tarvitse olla mahdotonta missään nimessä!


Eikä se sitä olekaan, kun vain muistat muutaman asian! Toivon sinun pitävän nämä asiat hyvin mielessäsi silloin kun kohtaat ihmisen joka joko tietoisesti tai tiedostamattaan yrittää horjuttaa omaa uskoasi muutosmatkalla!
Tässä sinulle muutama todella tärkeä huomio. Kirjoita ne vaikka ylös tai sitten voit kuunnella nämä samat asiat podcastista. Laitan linkin tämän kirjeen loppuun! Lataa se itsellesi ja kuuntele se AINA silloin, kun alat epäilemään itseäsi!

 1. Sinä pystyt sinä kykenet!
 2. Sinulla ei ole, eikä sinulle TULE OLEMAAN sellaisia esteitä joita sinä et pystyisi ylittämään
 3. Muista että MIELESI on suurin esteiden asettaja, ja koska näin on niin käytä mieltäsi hyväksesi jotta pääset esteen yli
 4. Hallitse omia ajatuksiasi, koska ne aiheuttavat tunteita, jotka taas puolestaan vahvistavat epäilyksiäsi
 5. Ajattele mahdollisuuksia, onnistumisia, myönteisiä asioita
 6. Olet NYT jo pidemmällä kuin silloin kun lähdit liikkeelle!
 7. Jos LOPETAT nyt niin, aloitat joskus taas uudestaan alusta!!!!
 8. Vaihda ajatustesi taajuutta. Toista Minä pystyn, minä kykenen!
 9. On ihan ok välillä ajatella ettei tästä tule mitään, mutta ne ovat vain ajatuksia, ei totuuksia. Älä toimi tässä kohtaa ajatuksesi mukaan vaan vaihda taajuutta.
 10. MILLOIN SITTEN JOS EI NYT??
 11. "OIKEAA" aikaa ei tule koskaan! Elämässä tulee eteen aina muuttuvia tekijöitä ja stressitilanteita!
 12. Unohda "SITTEN KUN"
 13. Elämä on tässä ja nyt. Ei huomenna, ei ensi viikolla, ei ensi vuonna, vaan nyt!
 14. Mene eteenpäin vaikka et näe palkintoa heti nyt edessäsi. Palkinto odottaa sinua, ja itseasiassa sinä elät sitä joka päivä jos pysyt suunnitelmassasi! Tulet huomaamaan sen myöhemmin.
 15. Kukaan muu ei voi muutosta tehdä kuin sinä itse!
 16. Muut ihmiset saattavat sabotoida matkaasi, mutta heidän totuus ei ole sinun totuus. Sabotoiminen kertoo heidän pelosta, omista epävarmuuksista ja hämmennyksestä!
 17. Muista SUN VALINNAT muokkaa sun elämän!
 18. Ole tarkkana mitä valitset!
 19. Sinä pystyt, sinä kykenet!
 20. Epäonnistumiset KUULUVAT muutosmatkaa. Ilman näitä ei ole muutosmatkaa. Jokainen epäonnistuu, mutta sillä on merkitystä miten niihin asennoidut!
 21. EPÄONNISTUMISET=tämä tapa ei toimi, tee toisella tavalla, ja/tai harjoittele lisää, ja/tai toistoja, lisää toistoja!
 22. Lähellä luovuttamista tulet tarvitsemaan koko kentän edestä ITSEKURIA. Silloin kun motivaatio loppuu, itsekuri astuu esiin!
 23. Jatkat silti vaikka ei voisi vähempää kiinnostaa!

Sun aika on nyt LOISTAA!!!


Pidä kiinni siitä mihin lähdit! Siitä tulee timanttia, usko minua!